INGERSOLL RAND KURUTMA MAKİNESİ

Bir hava kompresörü satın almak istiyorsanız, muhtemelen basınçlı hava kurutucusuna da ihtiyacınız olacaktır. Su, herhangi bir basınçlı hava işleminin doğal bir yan ürünüdür. Hava sıkıştırıldığında, havada doğal olarak bulunan nem de sıkıştırılır. Hava, bir son soğutucu ve nem ayırıcıdan çıktığında, tipik olarak doyurulur ve dağıtım boruları boyunca hareket ederken soğuduğundan, korozyona, kirlenmeye ve düşük verimlilik, yüksek bakım maliyetleri ve aşırı kesinti ile sonuçlanan diğer zararlı etkilere neden olabilir.

Aşağıda, sahip olduğunuz hava kompresörünün tipine bağlı olarak iki tip hava kurutucusu bulunmaktadır:

Soğutuculu Hava Kurutucu
Soğutulmuş bir hava kurutucusu, sıkıştırılmış hava sisteminizdeki nemin giderilmesine yardımcı olur, aksi takdirde dikkat edilmezse ekipmanınıza zarar verebilir. Kurutucu, nemi, daha sonra üniteden boşaltılabilecek sıvıya yoğunlaştıran gelen havayı soğutur. Dışarı giden hava boruların terlemesine izin vermeyecek şekilde ısıtılır.

Kurutucu Hava Kurutucu
Rejeneratif kurutucu olarak da bilinen kurutucu bir hava kurutucu, soğutulmuş hava kurutucusundan farklı çalışır.

Bir kurutucu hava kurutucuda, hava, çiğlenme noktasını azaltan bir emici malzeme ile doldurulmuş bir basınçlı kaptan geçer. İki silindir vardır ve biri havayı kuruturken diğeri yenilenir. Bir kurutucu hava kurutucusu, sahip olduğunuz hava kompresörünün tipine bağlı olarak ısıtılabilir veya ısıtılamaz.

Sisteminizin, sıkıştırılmış havadaki nemin bu yüksek maliyetli etkilerine maruz kalmamasını sağlamak için, sizin için uygun olan basınçlı hava kurutucusunu düşünün. Tüm kurutucu tiplerini ve çeşitli büyüklükteki sistemleri sunuyoruz.

INGERSOLL RAND KURUTMA MAKİNESİ TALEBİ

[Form id=”6″]